Pengaplikasian pengurusan sistem maklumat sumber manusia (HRMIS) [microfilm] : kajian deskriptif di organisasi sektor swasta - Nurulhuda Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004