Kajian model lebat hujan- air larian untuk pengurusan ribut hujan perbandaran - 414474 Norasmah Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001