Pembayaran interim [microfilm] : hak-hak kontraktor - Estelle, Liew Swee Ling (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006