Pengangkutan enapan jumlah menggunakan kaedah-kaedah engelund-hansen dan ackers-white - 240996 Tuan Mohd. Razif Tuan Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001