Pengangkutan enapan jumlah : kaedah Einstein - 414786 Nik Abd. Hadi Nik Leh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001