Rekabentuk kekuda (Keluli) dengan berbantuan komputer - 414887 Zulkifli M. Top (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001