Perbandingan rekabentuk antara cerucuk konkrit, keluli dan kayu - 414922 Zulkifli Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001