Kajian ke atas penglibatan pekerja binaan tempatan dalam industri binaan di Johor Bahru - 414999 Norlinda Md. Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001