Kajian ke atas perkhidmatan pembersihan dalam pelbagai jenis bangunan - 238564 Angelia Perpetua Melkin Spencer (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001