Kajian terhadap sebutan suku kata melayu berasaskan pengecaman suara [microform] : kes konsonan A - Mohd. Azrai Mohd. Nadzir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003