Kajian terhadap hubungan kontraktual antara pemaju perumahan dan pembeli dalam perjanjian jual beli setara - 260683 Chong, Wan Siang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001