Kajian ke atas peruntukan penamatan pekerja oleh majikan dalam industri binaan - 415765 Weng, Voon Shoong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001