Kelab Diraja Selangor No.1, Jalan Raja, Kuala Lumpur [microfilm] - Mohd. Helmy Radzi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Measured Drawing (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001