Alatayun gelombang sain yang boleh diprogramkan; Pencaman sistem - suatu kajian; Kajian tenaga kilat berdasarkan pendekatan elektrostatik; Merekabentuk sistem pemicu get bagi litar-litar SCR; Characteristics of lighting impulse shape; Short term load forecasting; Software package filter design [mikrofilem] - Razali Said; Md. Sallehuddin Dahlan; Mohamad Zafir Ahmad; Abu Bakar Hashim; Ramli Nordin; Oii, Foong Peng; Mohd. Yusof Ahmad Basri (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1985)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1984