Majlis menandatangan memorandum persefahaman projek perumahan anggota pekerja UTM di antara PKENJ dan UTM, 28hb. Mac 1991/ [fotograf] - Perbadanan Kemajuan Ekonomi Negeri Johor; Universiti Teknologi Malaysia (1991)
01