Pemetaan dasar laut dari data digital sonar imbas sisi - 422130 Teo, Kuang Chean (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Univ- Universiti Teknologi Malaysia, 2001