Development of computer aided three-dimensional geometric modeler based on designer's idea in two-dimensional = Pembangunan pemodel geometri tiga dimensi berbantukan komputer berdasarkan idea perekabentuk dalam dua dimensi - 255448 Habibollah Haron (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
06