Kajian masalah yang dihadapi oleh kontraktor-kontraktor akibat pelanjutan tempoh masa tanggungan kecacatan dari 12 ke 12 bulan - Azmi Ahmad 175685 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000