Analisa perambatan jalur 2.0 GHz bagi mikro-sel dalam penggunaan darat bergerak - 244067 Aida Mahdin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000