Kajian mengenai nisbah kos bagi bahan binaan, buruh dan peralatan/jentera untuk kategori kerja konkrit - 344872 Suprihartati Murni Lestari Sutekno (Sekudai : UTM, 1993)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan)--Universiti Teknologi Malaysia, 1993.