Perisian penyelaku litar elektronik kuasa - 386277 Muhammad Fakhrul Yusuf (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000