Kajian awal pembangunan kebuk tanpa gema atau anechoic chamber - 388103 Ab. Kadir Deris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001