Merekabentuk peralatan pengesan kerosakan ke bumi (Ground fault detector) - 454367 Ahmad Faizal Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001