Sumber bekalan boleh ubah frekuensi voltan tinggi II untuk mengkaji kajian fenomena "Water Treeing" pada kabel pepejal bawah tanah - Adil Mohd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001