Modul pembelajaran arus ulang-alik menggunakan pengaturcaraan visual basic - 239890 Mohiddeen Mukri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001