Pengautomatan waktu solat - 455025 Mohd. Hidayat Mohd. Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001