Sumbangan Perbadanan Kemajuan Negeri Perak didalam penyediaan perumahan dibandar Ipoh (1970-1979) [mikrofilem] - 173689 Radzi Abdul Manap (1982)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Hartabenda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1982