Pengaruh suhu dan bahan tambah ke atas sifat keterpaman simen - 174822 You, Soon Tiong (Kuala Lumpur : UTM, 1987)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987