Prosiding Seminar Kaunseling dan Kekeluargaan, 17-18 Disember 1992, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Seminar Kaunseling dan Kekeluargaan (1992 : Johor Bahru) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1992)
01