Dokumen kontrak : kerja-kerja penggantian kabel elektrik talian atas kepada talian bawah tanah di sekitar UTM, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; JM Letrik Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
15