Penggunaan teknik remote sensing dalam pemetaan hutan bakau kajian kes : Sarawak Mangrove Forest Reserve - 433468 Tan, Teck Tzong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Remote Sensing)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001