Study of ride and comfort for passenger cars - 435181 Ku Hushaini Ku Aris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001