Prestasi kenderaan menggunakan sistem transmisi manual - 548462 Nurulakmar Abu Husain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001