Sistem soalan latihan bahasa pengatucaraan c berasaskan web - 435345 Fatimah Noni Muhamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001