Pembangunan aplikasi pengurusan maklumat peribadi berasaskan web di FSKSM - 435398 Frazier, Kok; Nor Bahiah Ahmad, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001