Sistem penasihatan pemilihan kursus di Fakulti Kejuruteraan Mekanikal - 435532 Hew, Wai Weng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001