Beberapa kaedah dalam mendapatkan nilai eigen atau nilai eigen dengan vektor eigen sepadan bagi suatu sistem persamaan linear - 348491 Khairul Annuar Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001