Anda boleh berjaya : pemenang tidak melakukan sesuatu yang berbeza, mereka melakukannya dengan cara yang berbeza : panduan langkah demi langkah bagi mereka yang ingin berjaya - 437981 Khera, Shiv (Selangor : Prentice-Hall, 1999)
44