Pembakaran sisa pepejal berkarbon - 438949 Megat Zurin Isman Megat Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001