Sistem pembelajaran sains berasaskan web untuk S. J. K. (C) Johor Jaya - 353806 Phang, Siak Fun; Ismail Mat Amin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007