Simulasi baris pengeluaran papan lapis tiruan di kilang Evergreen Fibreboard Sdn. Bhd. - 402484 Nor Hashimah Mat Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001