Kajian kemungkinan menggunakan enjin roket pepejal sebagai pelancar satelit - 211547 Aman Mohd. Ihsan Mamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001