Memodelkan dan memaparkan objek menggunakan teknik feature-based melalui web - 442892 Samsudin Mohd. Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001