Kertas kerja mengenai Seminar Daya Pengeluaran dan Mutu melalui penyelidikan dan pemiawaian - Seminar Daya Pengeluaran dan Mutu Melalui Penyelidikan dan Pemiawaian (1977 : Kuala Lumpur) (Kuala Lumpur : SIRIM, 1977)
28