Sistem pakar diagnosis penyakit koronari jantung menggunakan teknik fuzzy logic - 358259 Soraya Mohd. Saffian; Siti Zaiton Mohd. Hashim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007