Sistem kawalan kualiti Isella Sofa Design Sdn. Bhd. - 358358 Lim, Chin Fong; Azlan Mohd. Zain; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007