Aplikasi GIS dan pendekatan analisis multi-kriteria dalam penilaian dan pemilihan lokasi tapak pelupusan sisa pepejal : kajian kes : Daerah Jempol, Negeri Sembilan - 359058 Suhardi Perwira Negara Shuib (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan - Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005