Peramalan bilangan kemasukan pesakit ke wad Hospital Batu Pahat, Johor menggunakan kaedah rangkaian neural - 362937 Mohd. Nor Akmal Salleh; Razana Alwee, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007