Mahasiswa penggerak amalan hijau - Qamaruddin, Mohd Fauzi (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Peranan mahasiswa dalam meningkatkan kesedaran terhadap kepentingan kelestarian alam sekitar sememangnya dituntut, namun anjakan perlu dilakukan dengan memfokuskan usaha pembudayaan amalan hijau secara berfasa dan berimpak tinggi.