53 pelajar UMP ikuti kem tingkat kemahiran bahasa Inggeris - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
KUANTAN 5 Feb.-Cuti semester di Universiti Malaysia Pahang (UMP) ketika ini memberi peluang kepada 53 penuntut universiti itu mengikuti Kem Wonderful World of English di Janda Baik,Bentong baru-baru ini.